Evenimente corporateImpresioneaza-ti colegii, clientii si partenerii cu un eveniment organizat in mod profesionist ce iti pune in valoarea compania.

Destinderea atmosferei unui eveniment intr-un mediu formal, oficial este o arta pe care o practicam cu succes.

Profesionistii nostri va vor ajuta cu locatia, speakerii, serviciile de catering,sonorizare, lumini, totul pentru ca dumneavoastra si compania pe care o reprezentati sa creati un impact major asupra colaboratorilor.

Team buildinguriRecompenseaza-ti angajatii cu un team building de succes, care sa reflecte atat cultura organizationala a companiei, cat si aprecierea pentru angajati.

Scuteste timpul angajatilor sau al managementului, dar si resursele companiei, prin apelarea la servicii speciale de event planning pentru team-buildinguri.

Echipa noastra va ofera specialisti si consultanti care va sprijina compania in alegerea locatiilor potrivite, organizarea agendelor de eveniment si a programelor, construirea unor activitati interactive si jocuri cu tematica corporate ce evidentiaza valorile companiei si imbunatateste cooperarea si relatiile dintre angajati.

Petreceri private si aniversariAvem intotdeauna un motiv de sarbatoare, iar aceste mici momente ne fac viata mai frumoasa.

Fie ca vorbim de o aniversare, o zi de nastere, celebrarea unui moment special, aniversarea companiei sau o reusita din viata noastra, dorim mereu sa impartasim aceasta bucurie cu apropiatii.

Lasati logistica, locatia si toate bataile de cap pe seama noastra si bucurati-va de eveniment!

Organizare nuntiCu totii am visat ca ziua cea mare sa fie un moment unic in viata noastra. In realitate, organizarea unei nunti presupune sute de ora de munca si cautari.

Echipa BMEvents te ajuta sa scapi de orice grija si sa te bucuri cu adevarat de acest eveniment deosebit.

Serviciile nostre de wedding planning includ tot ce ai nevoie, de la alegerea locatiei si a aranjamentelor, pana la muzica, servicii foto-video, catering, momente artistice si hostesse.

Petreceri de logodnaCu cat mai multe momente frumoase in viata noastra, cu atat mai bine! Logodna este un legamant de iubire ce merita sarbatorit din plin.

De cele mai multe ori, petrecerile de cununie civila sunt organizate in ziua sau in apropierea nuntii, asta inseamna ca de cele mai multe ori le neglijam din lipsa de timp.

Insa prietenii si familia merita un tratament special, la fel si viitorii miri, iar noi ne propunem sa te scapam de aceste griji. Puteti lasa totul in seama noastra, doar ne spuneti cum v-ati imaginat acest moment si noi il aducem la viata.

Organizare botezuriUn copil este o binecuvantare pentru orice familie, iar timpul pretios petrecut cu el nu trebuie sa fie eclipsat de organizarea evenimentului.

Echipa BM Events va este alaturi atat la ceremonia religioasa, cat si in seara evenimentului.

Venim in intampinarea dumneavoastra cu servicii de catering, muzica, foto-video, momente artistice, ursitoare, hostesse si orice moment special pe care vrei sa il dedici micutului sau micutei tale.

Petreceri de bal si galaEchipa BM Events organizeaza baluri si banchete deosebite, gale de premiere sau lansari de produse, servicii sau companii.

Printre cele mai populare evenimente din aceasta gama includ organizarea bachetului din clasa a 8-a si a 12-a, Balul Bobocilor, gale de premiere si premiere de concurs, evenimente caritabile, gale de fundraising si lansari spectaculoase de noi jucatori, servicii sau produse pe piata.

Petreceri de copiiOferiti copilului dumneavoastra grija si atentia pe care o merita.

Noi va suntem alaturi in organizarea petrecerilor tematice pentru copii, ce implica servicii complete privind alegerea unei locatii speciale, cat si toata gama de servicii conexe.

Personalul nostru este special instruit pentru a lucra cu copii de toate varstele, iar cei mici vor fi antrenati de jocuri interactive, personajele lor preferate din desene animate, momente artistice variate, avand posibilitatea de a lege clovni, interpreti, actori, pictura pe fata si multe altele.

Petreceri tematiceAlege dintre zecile de idei pentru petreceri tematice pe care ti le oferim.

Distreaza-ti invitatii de Craciun, Anul Nou, Halloween sau aniversari cu o seara deosebita intr-o tematica speciala. Animeaza atmosfera cu o petrecere tematica, atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Va punem la dispozitie o gama complexa de servicii, dar si momente artistice deosebite, pentru ca tu si invitatii tai sa traiti o seara memorabile, pe care cu siguranta toata lumea o va aprecia si vor dori sa o repete.

Prezentari de modaDaca dumneavoastra aveti outfit-urile, noi venim cu restul!

Intelegem foarte bine grandoarea si importanta unei prezentari de moda si suntem pregatiti sa va sprijim pe toata durata evenimentului.

Organizam o prezentare de moda ce include: alegerea locatiei si realizarea decorului, amenajarea catwalk-ului, servicii complete de BTL si PR pentru promovarea evenimentului, va punem la dispozitie modele de top, hostesse, servicii foto-video, catering, jocuri de lumini si sonorizare, momente artistice, dar si cadouri pentru invitati.